Организатор

Финансов Форум Иновации се организира от Асоциация Банка на годината в партньорство с УНСС. То е единственото по рода си самостоятелно събитие посветено на финансовите иновации у нас, с авторитетно международно участие.

Асоциация Банка на годината е независима организация с нестопанска цел, занимаваща се с проучване и анализ на българския финансов пазар и банковата система. Асоциацията връчва годишните банкови награди „Банка на годината“„ организира различни ежегодни конференции, тематични проучвания на банковия и финансовите пазари, издава книги. Учредители на асоциацията са известни експерти и личности от различни области: финансисти, PR експерти, медийни издатели, видни български бизнесмени.

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) е най-старият и най-големият икономически университет в България и се нарежда сред най-престижните български висши учебни заведения. В УНСС се изучават икономически, юридически, управленски, информационни и социални специалности, което го прави и най-големия икономически университет в Югоизточна Европа. През 2012 г. УНСС за втори път (след 2006 г.) получи от Националната агенция за оценяване и акредитация най-високата оценка за следващите шест години сред всички български университети. Традиционно УНСС има най-много кандидат-сту­денти и рекорден брой от­лич­ници.