ЗА НАС

Асоциация Банка на годината е неправителствена организация, която работи с банкови сектор на България, провежда независими изследвания на пазара, има издателска дейност, организира различни тематични събития, като Финансов Форум Иновации, конференция Банкова стабилност, конференция Финанси и кадри и др.

Асоциацията връчва и традиционните годишни награди Банка на годината в различни категории за банковия сектор, както е и издател на луксозното издание „Съвременната история на българското банкрество“ – книга, която разглежда финансовата история на държавата от Освобождаването през годините на социализма до наши дни.

Членове на борда на Асоциацията са уважавани експерти и съмишленици от различни сектори на бизнеса у нас.

Силвия Пенева – управляващ съдружник на Делойт България


Силвия Пенева е основател на Делойт България, когато фирмата стартира своята дейност през 1992 г. Тя отговаря за екипа на Делойт, специализиран в предоставянето на услуги на финансови институции. Притежава повече от 25 години опит в областта на одита не само в България, но и в други страни. Силвия Пенева е регистриран одитор към Института за дипломираните експерт-счетоводители (ИДЕС), член е на Института на вътрешните одитори и на Камарата на финансовите одитори на Румъния.

 

 

 

 

Максим Бехар – международно признат специалист по ПР и маркетинг


Максим Бехар е всепризнат световен ПР експерт, бивш президент на Световната организация на ПР агенциите ICCO, настоящ президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария.

 

 

 

 

 

 

Андрей Пръмов – известен финансист


Андрей Пръмов е известен български финансист, изпълнителен директор на Адлон Дисконт – компания, която оперира на световните финансови пазари.

 

 

 

 

Стефан Ненов – управляващ партньор в Мур Одит България,


Стефан Ненов е управляващ партньор в консултантската компания Мур Одит България, и председател на НС на Общинска банка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Валентин Панайотов – председател на асоциацията


В продължение на 20 години до 2010, Валентин Панайотов издава първия български бизнес и финансов всекидневник – вестник Пари

 

 

 

 

 

 

 

 

Здравка Симеонова – мениджър проекти

Здравка Симеонова е доказан професионалист с дългогодишен опит в областта на маркетинг, реклама и организиране на събития, управител на медия агенция „Милива“.