Лектори 2017

Лектори 2017

Нина Стоянова

Нина Стоянова e подуправител, ръководител на управление „Банково” и управление „Фискални услуги”, и член на Управителния съвет на Българската народна банка (БНБ), избрана на 29 юли 2015 г. от 43-тото Народно събрание за 6-годишен мандат.
Предишният професионален опит на г-жа Стоянова включва: в периода от 2007 до 2015 година изпълнява длъжността главен юрист и директор на дирекция „Правна” на БНБ, член на Правния комитет към Европейската система на централните банки;  от септември до декември 2006 е юрисконсулт в Европейската централна банка. От 1999 до 2006 година г-жа Стоянова е старши юрисконсулт в дирекция „Правна“ на БНБ, а от 1994 до 1999 е юрисконсулт в същата дирекция.
Г-жа Нина Стоянова е магистър по право от Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Ева Майдел

Ева Майдел член на Европейския парламент
Приоритетите на Ева Майдел се фокусират върху подобряване на създаването на умения и използването на иновации и технологии, подпомагането на предприемачите и инвестициите в Европа. Тя е вицепрезидент на Международно европейско движение, заместник-председател на МСП Европа и съосновател на Образование България 2030.

В Европейския парламент тя е член на Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите, както и на Комитета по икономически и парични въпроси. Работи по ключови документи за Стратегията за единен цифров пазар, Фин-тех и Планът Юнкер за инвестиции за Европа.

„Файненшъл таймс“ включи Ева в „Нова Европа 100“, класацията за най-надарените и най-добри хора на Централна и Източна Европа. Тя също така е включена в селекцията на европейския Форбс 30 под 30. През 2017 г. Ева е отличена с наградата за най-добър евродепутат за 2017 г. в категорията нови технологии, като преди това е спечелила наградата за най-добър новодошъл евродепутат през 2015 г.

Петър Андронов

Председател на Кънтри тийма на КВС Груп за България, Кънтри мениджър на КВС Груп за България, Председател на УС на СИБАНК, Главен изпълнителен директор на СИБАНК

Петър Андронов е назначен за изпълнителен директор на СИБАНК през юли 2007 г. През март 2008 г. става главен изпълнителен директор, а от март 2011 г. заема позицията и на кънтри мениджър на КВС Груп за България.
От 2015 г. е председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.
Преди назначението му в СИБАНК, г-н Андронов заема редица позиции както в частния банков сектор, така и в Българската народна банка. От 2002 г. до май 2007 г. е главен директор на управление „Банков надзор” в Българска народна банка. От 2003 г. до май 2007 г. е член на Управителния съвет на Резервния обезпечителен фонд. Г-н Андронов е член и на Инвестиционния комитет на БНБ.
В периода 2005 – 2007 г. е наблюдател и член на Европейския банков комитет и на Комитета на европейските банкови надзорници към Европейската комисия. В същия период е наблюдател и член на Банковия надзорен комитет към Европейската централна банка.
Г-н Андронов участва в изготвянето на действащото надзорно банково законодателство, в това число Закона за кредитните институции, Закона за допълнителния надзор върху финансовите конгломерати, надзорните наредби на БНБ, указания и др.
Петър Андронов има магистърска степен по Финанси и Банково дело от Университета за световно стопанство. От 1995 г. е лектор в УНСС, във Висшето училище по застраховане и финанси и в Нов Български университет / Международен банков институт – преподава дисциплини „Основи на финансите” и „Банково регулиране”.
Владее английски, немски и руски език.

Левон Хампарцумян

Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

Левон Хампарцумян е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк от 2001. Той е член на Управителния съвет на БОРИКА и заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). В периода април 2005 – април 2008 г. и април 2011 – април 2015 той е председател на Управителния съвет на Асоциацията на банките в България.

Левон Хампарцумян е член на Управителния съвет на Института за пазарна икономика, председател на Настоятелството на СУ „Св. Климент Охридски”, член на Настоятелството на Висшето училище по застраховане и финанси и член на Настоятелството на City University of Seattle в България.Той е носител на Ордена на звездата на италианската солидарност (Ordine della Stalla della Solidarietà Italiana) и получава титлата Комендаторе от Президента на Република Италия Джорджо Наполитано през 2008 г.През 2012 г. Левон Хампарцумян получава наградата „Мениджър на годината 2012“, връчена му от Президента на Република България Росен Плевнелиев, в конкурса на сп. Мениджър.През 2007 г. фондация „Атанас Буров” му присъжда приза „Буров” за банково управление, той е обявяван два пъти за „Банкер на годината“ – от списание Finance Central Europe през 2005 г. и от вестник „Банкеръ“ през 2007 г. През 2006 г. списание “Мениджър” му връчи приза за мениджмънт. През 2015 г. главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян е удостоен с Голям сребърен почетен знак за заслуги за Република Австрия.Левон Хампарцумян е дипломиран инженер-химик и професионалният му опит е свързан с ръководни позиции в PriceWaterHouse Coopers и Earnst&Young. В периода 1999 г. – 2001 г. той е бил последователно заместник-министър на икономиката и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация.

Петя Димитрова

главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

Петя Димитрова е главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка (с правно име „Юробанк България“ АД). Професионалният й път в банката започва през 2003 г. като главен финансов директор на осемте дъщерни компании на „Юробанк И Еф Джи Груп“ в България.  През 2005 г. заема и длъжността прокурист на Пощенска банка. През 2007 г. е назначена за изпълнителен директор и член на УС на ДЗИ Банк. След юридическото сливане на ДЗИ Банк и Пощенска банка тя става изпълнителен директор и член на УС на обединената банка. От 2012 г. е главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка.

В периода 1998 – 2003 г. Петя Димитрова работи в „ПрайсуотърхаусКупърс” като старши мениджър и старши одитор. Кариерата й започва в посолството на САЩ през 1996 г. като асистент на консула на САЩ в България. Тя е дипломиран експерт-счетоводител от Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA) в Лондон,  има EMBA степен от Университета в Шефийлд, Великобритания и две магистърски степени по „Туризъм“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски” и по „Финанси и банково дело” от Университета за национално и световно стопанство. Притежава още дипломи по програма за развитие на мениджърските умения от ALBA Бизнес училище за следдипломна квалификация, Харвард; сертификат за мениджърски умения от Университет Джорджтаун, Вашингтон; диплома по „Управление и социално развитие на НПО” от Аристотеловия университет в Солун и Македонския университет, Гърция. Също така е лицензиран оценител от Камарата на независимите оценители в България. Г-жа Димитрова е придобила професионална квалификация във Великобритания, Гърция, Холандия, Белгия, САЩ и България и е участвала в различни престижни международни обучения, семинари и конференции.

Петя Димитрова е член на управителните съвети на Международния банков институт, на Асоциацията на банките в България, на фондация „Атанас Буров“ и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, член на Настоятелството на Американския университет в България, както и член на Индустриалния консултативен съвет по промишлеността на CITY College към университета в Шефийлд, Великобритания. Също така е член на Форума на младите световни лидери (Young Global Leaders Forum) към Световния икономически форум; член на Gerson Lehrman Group Accounting Council, Лондон; член на Chartered Management Institute, Великобритания; член на Клуба на финансовите директори в България и съосновател на Обществения съвет на жените в бизнеса.

Петя Димитрова е носител на редица национални и международни отличия.

Георги Конов

Георги Конов е младши партньор в офиса на McKinsey & Company в Дубай. След присъединяването си към фирмата през 2007 г. той се фокусира върху банкирането в Централна и Източна Европа (Русия, Украйна, Балканите, Централна Европа) и Близкия Изток (Обединени Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар).
Георги се концентрира основно върху банкирането на дребно (маркетинг и продажби, риск, дистрибуция и технология), управление на богатството и активите (от големи международни играчи до малки бутици) и цифровизация (дигитализация на процесите, финансови технологии и висш анализ). Георги е лидер в услугите за банкиране на дребно и управление на богатството в Близкия изток.
Преди да се присъедини към McKinsey, Георги изучава Бизнес администрация и икономика в Американския университет в България.

Диана Митева

Г-жа Диана Митева е Член на УС и изпълнителен директор на банка ДСК.
След завършване на Английската езикова гимназия в гр. Пловдив, г-жа Митева продължава образованието си в Университета за национално и световно стопанство, където придобива магистърска степен по макроикономика (1989 г.). Тя владее отлично английски и говори руски.
От м. октомври 2003 г. г-жа Митева е член на Управителния съвет и изпълнителен директор на Банка ДСК. Тя започва кариерата си в банковата област в Хиос Банк (1993 – 1994 г.), продължава работа в ИНГ Банк, клон София като директор на Финансов контрол и зам. изпълнителен директор (1994 – 1999 г.), след което се присъединява към екипа на Демирбанк-България АД като директор на Финансов контрол и старши мениджър по маркетинг, кредитиране и бизнес развитие (1999 – 2002 г.). В Демирбанк България АД тя става член на Управителния съвет и изпълнителен директор (м. януари 2002 – 2003 г.).
През ноември 2011 г. Диана Митева е отличена с престижната унгарска награда «Андраш Фай», като признание за нейната успешна работа и резултати при внедряването и утвърждаването на проекта «Частно банкиране» на Банка ДСК. В края на януари 2014 г. г-жа Митева получи приза „Атанас Буров“ за банково управление за 2013 година.
Освен финансите, любимите й занимания са спортуване, четене, кино и др.

Светослав Молдовански

Светослав Молдовански, главен оперативен директор, Член на УС и изпълнителен директор на Fibank.
Светослав Молдовански е Главен оперативен директор (COO) на Fibank и член на Управителния съвет и изпълнителен директор, като отговаря за развитието и поддържането на технологичната платформа, чрез коята банката доставя услуги на своите клиенти. Основни проекти, за които е отговарял са технологичното обединяване на Fibank и Юнионбанк, обновяваване на картови системи на банката и обработване на издаване и приемане на банкови карти в процесинг център на банката, миграция на OLTP Oracle бази данни от Itanium платформа към Oracle Exadata без прекъзване на работния процес, миграция банкови системи към Oracle FLEXCUBE. Преди да се присъедини към Fibank Светослав Молдовански е работил като консултан и одитор за KPMG и Deloitte.

Мирослав Вичев

Мирослав Вичев е главен изпълнителен директор на платежния и картов оператор „Борика-Банксервиз“. Има над 25  години опит в сферата на информационните технологии за банковия сектор.

Преди да се присъедини към дружеството заема редица ръководни позиции: ръководител „Приложни системи“ в Българска пощенска банка, старши мениджър „Управленско консултиране и ИТ“ в Deloitte & Touche, ръководител на „Консултантски отдел“ в „Майкрософт България“ и консултант по избора на система РИНГС към БНБ, директор „Информационни технологии“ в ТБ „Биохим“, изпълнителен директор на Банка ДСК. Наред с това е член на надзорния съвет на пенсионна компания „ДСК Родина“, член на съвета на директорите на „Дружество за касови услуги“ и член на съвета на директорите на OTP Bank (Русия), зам.главен изпълнителен директор на OTP Bank (Унгария) и главен информационен мениджър на банковата група. Завършил е Техническия университет в София.

Ираван Хира

Генерален директор Хюлет-Пакард Ентърпрайс България

Иравaн Хира e Генерален директор на Хюлет-Пакард в България и на Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Център в продължение на шест години.
Под ръководството на Ираван Хира, Хюлет-Пакард България е ултимативен лидер в ИТ сектора в страната ни и постига пазарни резултати, които извеждат българското подразделение на компанията на водеща позиция в региона на Източна Европа. През периода Хюлет-Пакард Глоубъл Деливъри България Център става най-големия работодател в ИТ индустрията в България с над 6000 служители и реализиран износ на услуги на стойност от 260 милиона лева само през 2014г.
Г-н Хира работи в Хюлет-Пакард България от създаването на компанията в страната ни през 1998г. и заема различни търговски и управленски позиции. Той притежава специална експертиза в областта на телекомуникациите и бизнес мениджмънта. За постигнати високи професионални успехи е отличаван два пъти с членство в „Клуб на победителите” на корпорацията Хюлет-Пакард.
Сред приоритетите на г-н Хира са утвърждаването на лидерството на Хюлет-Пакард в България, внедряването на технологични иновации за постигане на устойчив икономически растеж, развитието и популяризирането на корпоративната социална отговорност като важна обществена функция на компаниите и стимулиране на предприемачеството в сферата на високите технологии в страната ни. Заради активната си дейност в тези направления, Ираван Хира е избран за председател на Български форум на бизнес лидерите през 2013г. Член е на управителния съвет на Джуниър Ачийвмънт България, на Американската търговска камара в България (AmCham) и редица други водещи бизнес организации в страната. През 2010 г. е финалист в престижния конкурс „ Мениджър на годината“.
Преди да се присъедини към НР, Ираван Хира заема водещи позиции в S&T България.
Ираван Хира има магистърска степен по компютърни технологии от Техническия университет в гр. София.

Калин Радев

Калин Радев има над 20-годишен опит в сферата на информационните и комуникационни технологии във финансовия сектор. Той е заемал мениджърски позиции в областта на бизнес консултирането и ИТ имплементациите за корпоративни и неправителствени организации в Европа, Азия, Африка и Пасифик региона. Някои от най-известните клиенти, за които Радев е работил са USAID, World Council of Credit Unions (WOCCU), World Bank, Opportunity International и др. Той основава Софтуер Груп БГ през 2009 г. и оттогава е изпълнителен директор на компанията, която е специализирана в сферата на електронните канали за финансови услуги (alternative delivery channels). Към момента Софтуер Груп БГ има глобално присъствие на шест континента и в портфолиото си включва проекти за над 150 клиента в 60 държави, като сред най-известните са Bill and Melinda Gates Foundation, IFC, Bank of South Pacific и др.

Софи Бертин

Софи Бертин е основател и изпълнителен директор на Parnima consulting, Швейцария. Преди това работи за SIX Group, Швейцария – компания, осигуряваща цялата инфраструктура на Швейцарския финансов център (борса, всички транзакции около ценни книжа, разплащателни системи и финансова информация), като обслужва широк кръг швейцарски и международни клиенти. Преди да се присъедини към SIX Group, тя работи на ключови позиции в The Bank of New York, SWIFT, McKinsey , Bain, както и Европейската комисия. Има MBA от INSEAD.

Лоик Льо Пишу

Лоик льо Пишу е изпълнителен директор и съосновател на първата платформа за p2p кредитиране в България.
Лоик има 20-годишен опит на различни ръководни длъжности в международната финансова група „БНП Париба Лични Финанси“. Заемал е длъжността изпълнителен директор на „БНП Париба Лични Финанси, България“ точно преди да основе “Клиър“ заедно с екип от опитни професионалисти с които е работил преди.
В момента Лоик работи над развитието на „Клиър“ като лидер на пазара на прайм p2p кредитирането в България и подготвя разрастването на платформата в Централна и Източна Европа, започвайки от Полша.

Ваня Манова

Ваня Манова e мениджър на MasterCard за България и Македония

Г-жа Манова се присъединява към MasterCard през 2008 г. като Мениджър връзки с клиенти. През последните години тя ръководи представителството на компанията в България и помага за позиционирането на MasterCard като стратегически партньор на ключови клиенти, нетрадиционни партньори и местни правителствени институции и регулаторни органи. Г-жа Манова лансира и работи за разрастването на безконтактните плащания в България и Македония, област, в която MasterCard е безспорен лидер и на двата пазара.

Ваня Манова работи в банковата индустрия в продължение на 20 години. Започва през 1995 г. като системен администратор в Българо-Руската Инвестиционна Банка (сегашната CIBank). Преди да се присъедини към MasterCard, тя е Директор „Банкови карти“ в ДЗИ Банк (по-късно слята с Пощенска Банка). Завършила е Софийска математическа гимназия (СМГ) и има магистърска степен по Компютърни технологии от „Техническия Университет“ в София. Ваня има три деца.

Ръсел Тейлър

Ръсел Тейлър е Главен Търговски Директор в Софтуер Груп, глобална технологична компания, специализирана в разработването и внедряването на решения за институции, които предоставят финансови услуги. Ръсел е опитен мениджър със солидни знания и опит в банковата и технологичната индустрии. Има доказани успехи и принос в ръста на продажбите на софтуер и услуги, увеличаването на приходи и подобряване на печалби, с паралелно осигуряване на висока стойност на услугата към клиента. Има повече от 20 години опит във финансовата индустрия, обслужваща крайни клиенти и ИТ управлението и консултантството в развити и развиващи се пазари в Северна Америка, Латинска Америка, Африка, Централна и Източна Европа, Централна Азия и Карибите. Ръсел има и специфични знания за микро-банкирането, банкирането с малки и средни предприятия и нишови играчи, които предлагат решения за разширяване на достъпа до технологии и услуги на масовия пазар. Преди Софтуер Груп г-н Тейлър е Президент и Регионален Директор за Северна Америка в Теменос. Опитът му в Теменос се състои от общо 14 години на различни управленски позиции в различни географски локации. Сред позициите, които е заемал в други компании са Вице-президент Финансови услуги и Здравеопазване в SAP и управленски роли в Standard Bank of South Africa и Telkom.

Стоилка Арсова

Стоилка Арсова e ръководител Национална Картова Схема, БОРИКА. Има над 15 години опит в банковия сектор в областта на електронните и картови разплащания. Нейната кариера започва в Росексимбанк през 2001 г., в последствие в Картов Център на ДЗИ Банк, където работи като ръководител „Развитие на картовия бизнес“.

След сливането с Пощенска Банка, г-жа Арсова е ръководител „Алтернативни канали за дистрибуция“ и „Дебитни карти“, където сред важните проекти, които оглавява са развитие на електронни канали за разплащания, управление на нови бизнес линии и реорганизиране на дейността за дебитни карти и банкомати след сливането на двете банки. През 2014 г. се присъединява към екипа на „БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ“ АД, където оглавява ново-създаденото звено „Национална картова схема“. Задачата на звеното е да разработи правила и нови бизнес модели за да подпомогне внедряването на пазара на изцяло българска карта за разплащания с логото на Bcard с нови услуги и трансакции от национално

Мария Косанова

Мария Косанова работи в Хюлет Пакард Ентерпрайз от 2009 година, като стартира на позиция Мениджър партньори в отдел Imaging and Printing Group (IPG). От 2014 година оглавява отдела Технологични услуги за България – HPE Pointnext. Нейният опит е предимно в сферата на продажбите, с основен фокус развитие на нови решения, помагащи на клиентите да оптимизират тяхната IT среда.

Владислав Драмалиев

Владислав Драмалиев, директор на фондация Битхоуп.

Владислав Драмалиев е директор на фондация „Битхоуп“, която има за основна цел да популяризира криптовалутите и да насърчава използването им. Основен инструмент за постигането на тази цел е BitHope.org, сайт подпомагащ НПО организации посредством биткойн дарения. Владислав е основател на bitcoini.com, CoinFixer.com, CryptoCrowd.org. Съосновател на Sofia Crypto Meetup, ежемесечна среща на блокчейн и криптовалутините ентусиасти и професионалисти в България. Мениджър маркетинг и общество в блокчейн проекта æternity, маркетинг експерт, и член на Менса.

Надежда Вичева

Надежда Вичева е мениджър на отдела за анализ и управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM) на УниКредит Булбанк от началото на 2012 година. Тя започва кариерата си в банката през 2004 година като специалист Връзки с обществеността и от тогава е заемала различни позиции, сред които сегментен мениджър и експерт по управление на продажбите в Банкиране на дребно. По време на процеса по сливане на УниКредит и Банк Аустрия в България, ръководи координационния екип на интеграционните дейности. Надежда Вичева ръководи и координира внедряването на цялостно CRM решение в Банкиране на дребно като в момента работи активно по въвеждането на нови big data технологии и machine learning алгоритми за анализ на клиентското поведение. Завършила е магистратури по Връзки с обществеността и Бизнес администрация в СУ „Св. Климент Охридски“.

Ангел Матеев

Ангел Матеев е заместник – началник сектор „Банкиране на дребно“ в Пощенска банка, в която работи повече от 13 години. Отговорностите му покриват целия спектър в Банкиране на дребно – Клонова мрежа, Банкиране Малък Бизнес, Индивидуални и Заможни Клиенти.

Банковата си кариера започва преди 19 години и през професионалния си път заема различни мениджърски позиции – Управител на клон, Регионален Мениджър, Началник Управление „Банкиране Малък Бизнес“. Завършил е магистратура по макроикономика в СУ „Св. Климент Охридски“.

Илиан Георгиев

Илиан Георгиев е избран за член на Управителния съвет на Българо-американска кредитна банка с решение на Надзорния съвет от 14 декември 2011 г., а на 10 септември 2013 г. е избран за изпълнителен директор на банката. Преди да се присъедини към ръководния екип на БАКБ, е бил началник отдел „Големи корпоративни клиенти“ и заместник-началник на управление „Корпоративно банкиране“ на Юробанк И Еф Джи България АД (Пощенска банка). От септември 2003 г. до ноември 2005 г. ръководи екип в отдел „Големи корпоративни клиенти“ на Пощенска банка. През периода април 1998 г. – август 2003 г. той работи за Стопанска и инвестиционна банка АД, като през 2001 г. е назначен на поста началник отдел „Корпоративни кредити“. Илиан Георгиев притежава магистърска степен по икономика от Университета за национално и световно стопанство, специалност „Счетоводство и контрол“.

д-р Деян Палежев

Д-р Деян Палежев е ръководител на Център за анализ на данни на KBC България от 2015 г. Има докторска степен по статистика, 2006 и е доцент в Института по математика и информатика към БАН.

проф. Валентин Кисимов

Проф. д.ик.н. Валентин Кисимов е директор на Центъра за компютърни иновативни системи към УНСС, IBM сертифициран консултант.

Създател на цялостно електронно управление на университет в България и на първите електронни изпитвания в университет, елиминирайки различни влияния и не-индивидуален вход. Създател на Обучаваща социална мрежа за университети и множество интегрирани решения на Университетска система с Облака на Microsoft. Работил 17 години в ЮАР като преподавател в университета WITS – Johannesburg, ръководител на Мрежови консултации в IBM ЮАР, ръководител на комплексни решения за национални и интернационални проекти в T-Systems ЮАР, ръководител на множество проекти в банковата индустрия и е-управление на ЮАР, ръководител на Изследователска лаборатория по нови решения в информационната сигурност с участието на IBM, Cisco, T-Systems, University of Johannesburg and University of Cape Town. Водещ архитект на създаването на MPLS мрежата на T-Systems ЮАР.

Делян Петришки

Делян Петришки започва журналистическата си кариера през 2005 г. във в. „Банкер“.

От осем години следи новините от българския и международните капиталови пазари – фондови борси, стокови тържища, валутни изменения. Преди да стане част от отдел „Пазари“ на Bulgaria ON AIR през 2011 година Делян Петришки работи в специализирани финансови медии, включително като зам.-главен редактор. Специализирал е в българската редакция на Deutsche Welle. Носител е на две нагарди от „Клуба на журналистите ААА“ за свои публикации. Магистър е по „Европейски изследвания“ към катедра „Европеистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Завършва и магистърска програма по журналистика към СУ. В Bloomberg TV Bulgaria Делян Петришки e водещ на предаването „В развитие“ заедно с Вероника Денизова и Николай Кръстев, всеки делничен ден от 12 до 14 и от 18 до 20 часа.

Христо Ласков

(Модератор – Панел 3 : Дигиталният взрив в областта на плащанията: технологии, регулации и киберсигурност.)

Христо Ласков е стратегически директор на Publicis Modem Cybermark и дългогодишен журналист в сферата на информационните технологии и Mergers&Acquisitions пазара в България. Нереализиран бакалавър, специалност Новогръцка филология в Софийския университет, завършил Финанси в УНСС. Основен фокус на дейността му е позиционирането на клиентите на Publicis Modem Cybermark в дигитална среда – стратегическо планиране и присъствие в онлайн канали за популяризиране на продуктите и услугите на брандове като Renault, Dacia, Банка ДСК, Nescafé и др.