ВАЖНО! КАК ДА ДОСТЪПИТЕ ОНЛАЙН ИЗЛЪЧВАНЕТО НА „Финансов форум ИНОВАЦИИ“

Вече сте се регистрирали за „Финансов форум ИНОВАЦИИ“?

Ето как да достъпите онлайн платформата за живото излъчване на събитието:

Онлайн платформата на събитието е достъпна на следния линк:

https://financialforuminnovations.twillix.io/log-in

Достъпът до нея ще се активира 6 часа преди официалния старт на събитието. Моля ползвайте един от следните браузъри, за да достъпите платформата: Chrome, Mozilla, Opera, Safari.

За да достъпите събитието, моля впишете се (log-in) като въведете само e-mail адреса, с който сте се регистрирали за събитието!

Проверете пощенската си кутия за допълнителни инструкции за платформата, за да бъде преживяването ви в нея възможно най-приятно.

Не забравяйте да проверите и SPAM папката си, в случай че мейлът с инструкциите е попаднал там!

 

Иновациите във финасовият сектор са все по-значим фактор за развитието и успеха на финансовите институции. За да бъдеш актуален и адекватен на съвременния глобален потребител на финансови продукти и услуги, трябва непрекъснато да се иновираш. Потребителите са все по-информирани, образовани и взискателни. Техните критерии за съвременна финансова институция неминуемо включват наличието на онлайн и мобилни банкови услуги, присъствие в социални мрежи и други платформи и канали, както и гъвкави иновативни продукти. В тази връзка иновациите са неизменна, същностна и жизнено важна част от бъдещето на финансовият сектор. В различните панели на конференцията ще дискутират и презентират представители на банковия сектор в България, на не банкови финансови институции, технологични компании, компании с иновативни продукти и проекти от различни сфери на бизнеса.
Заповядайте в нашата дискусия за реалността и бъдещето на финансовите иновации!